Etusivulle

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Suodenniemen koulun oppilaskunta järjestäytyy jokaisen syyslukukauden alussa. Oppilaskuntatyöstä vastaa vuosittain vaihtuva luokanopettaja. Oppilaskuntavaaleilla valitaan hallituksen jäsenet, jokaisesta luokasta kaksi oppilasta. Hallituksen sisältä valitaan puheenjohtaja ja sihteeri. Lisäksi hallitustehtäviä ovat mm. tiedotus, ilmoitustaulun ylläpito ja muut hallituksen määräämät tehtävät.

Suodenniemen koulun oppilaskunta toimii varsin aktiivisesti järjestäen vuosittain monia yhteisiä tapahtumia. Esimerkiksi koulun yhteiset pikkujoulut, ystävänpäivätapahtumat, vappu-disco ja -naamiaiset sekä kaupunkileikkipäivät ovat oppilaskunnan järjestämiä tapahtumia. Osa tapahtumista järjestetään yhteistyössä KiVakoulu-ryhmän kanssa.

Suodenniemen koulun oppilaskunta osallistuu vuosittain Sastamalan kaupungin oppilaskuntien HUIPPUKOKOUKSEEN, jossa käsitellään koulullemme ja kylällemme tärkeitä lasten ja nuorten asioita.

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner